Skip to content

Handelsbetingelser

Nedenstående vilkår og betingelser er til hver en tid gældende ved handel og reparation hos reFix.dk.
reFix.dk vil til hver en tid være berettiget til, uden varsel, at ændre vilkårene og betingelserne for handel og reparation. De gældende vilkår og betingelser, vil altid være at finde på www.refix.dk/handelsbetingelser/.

reFix.dk

reFix
Struervej 55
7500 Holstebro
CVR-nr.: DK35312560
Telefon / SMS: +45 81640403
E-mail: [email protected]

1. Indlevering af enhed

Ønsker en kunde at indlevere sin enhed til reparation hos reFix.dk, er der to mulige fremgangsmåder:

 1. Kunden kan besøge vores værksted og indlevere sin enhed efter aftale ved at kontakte os her. Her skal kunden kunne oplyse kontaktinformationer samt enhedens navn og model, som kunden ønsker repareret, herunder en fejlbeskrivelse af enheden.
 2. Kunden kan vælge at sende sin enhed til reFix.dk med posten efter aftale. Her skal der udfyldes en blanket, som vedlægges enheden under forsendelse. Se punkt 5. for mere information.

Ved aftale om reparation af en enhed hos reFix.dk, aftales der altid en pris samt reparationstid, hvor kunden kan vente eller afhente enheden efter aftale.

Ved diagnose af en enhed, vil kunden altid blive kontaktet med et tilbud for en eventuel reparationspris af enheden hos reFix.dk. Reparationen udføres kun ved accept fra kunden.

2. Tilbehør ved indlevering

Ved indlevering, eller forsendelse med posten, af en enhed til reFix.dk, skal der ikke vedlægges tilbehør i form af lader, høretelefoner og cover, med mindre andet er aftalt. reFix.dk kan ikke stilles til ansvar for bortkommen tilbehør.

3. Reparationstid

Vi bestræber os altid på at reparerer indleverede smartphones indenfor 0-60 min. Indleverede tablets bestræbes på at repareres inden for 30-120 min. Disse tider er gældende medmindre andet er aftalt med kunden. Du vil som regel altid blive oplyst om en præcis reparationstid ved indlevering af din enhed.

Ved diagnose af indleverede enheder, kan det i visse tilfælde tage op til 1-2 dage, men normalt vil fejlen kunne findes inden for 0-12 timer. Her vil kunden altid holdes opdateret.

Ved modtagelse af enheder med post, forsøger vi så vidt muligt at reparere enheden og sende pakken retur samme dag, så kunden kan få sin enhed tilbage hurtigst muligt. Her vil kunden holdes opdateret under hele forløbet.

4. Forsendelse til reparation

Ved forsendelse af en enhed til reFix.dk reparationsværksted, er kunden selv ansvarlig for forsendelsen. reFix.dk anbefaler, at enheden bliver sendt som pakkepost med Post Danmark, GLS etc., så pakken kan spores med Track & Trace. Sendes enheden som normal post, er der ingen forsikring eller nogen mulighed for, at kunne spore forsendelsen, derfor frarådes dette.

Tilsendte enheder bliver efter endt reparation sendt retur til afsenderadressen, medmindre andet er afgivet eller aftalt. reFix.dk benytter kun pakkepost forsendelse med GLS, hvor forsendelsen er angivet som dag til dag levering. reFix.dk kan ikke stilles til ansvar for forsinkelser hos GLS.

5. Vejledning til indsendelse af enhed til reparation med posten

Ved indsendelse af en enhed til reparation hos reFix.dk, skal du regne med at undvære din enhed i minimum 2 dage. reFix.dk reparerer indsendte enheder samme dag, som de modtages. Efter endt reparation sendes enheden retur, så du kan modtage din reparerede enhed hurtigst muligt. Du vil som kunde holdes opdateret under hele forløbet.

Trin for trin guide til indsendelse af din enhed til reparation:

 1. Kontakt os via vores kontaktformular her, og oplys os om, at du vil indsende din enhed til reparation.
 2. Download og udfyld venligst alle punkter på følgesedlen, som du finder her.
 3. Foretag en backup af din enhed.
  (reFix.dk kan ikke stilles til ansvar for tabt data under en reparation)
 4. Vedlæg den udfyldte følgeseddel sammen med din defekte enhed. Lader, cover og andet tilbehør skal ikke vedlægges forsendelsen.
 5. Send pakken til vores værksted i Holstebro:
  reFix.dk
  Struervej 55
  7500 Holstebro
 6. reFix.dk vil holde dig opdateret omkring reparation: Når den sendte enhed modtages, vil denne blive repareret og du vil herefter modtage betalingsoplysninger.
 7. Når reparationen er betalt, sendes enheden retur og du vil modtage en mail med et Track & Trace nummer.

6. Anvendte reservedele

Hos reFix.dk bruger vi kun originale reservedele og dermed reservedele af original kvalitet.
Ved Apple-reparationer er reservedelene fra Foxconn (Apples egen producent), og ved andre mærker som Samsung og Sony, er reservedelene direkte fra producenterne.

Der ydes altid 24 måneders garanti på alle reparationer.

7. Forbehold for manglende reservedele

Alle reparationstider er med forbehold for udsolgte reservedele. reFix.dk har altid reservedele hjemme, når kunderne sender/kommer med deres enheder til reparation. Skulle det være tilfældet, at der er udsolgt, vil kundens enhed derfor først repareres, når den pågældende reservedel er på lager igen. Kunden vil i disse tilfælde blive underrettet.

8. Garanti på reparationer

Der ydes hos reFix.dk altid 2 års garanti på alle reparationer med undtagelse af batterier, som der ydes 6 måneders garanti på. Garantien dækker kun den pågældende reservedel, der er blevet anvendt under en reparation. Hvis reFix.dk får en enhed retur, som ikke er dækket under garantien, så gives der altid et tilbud på eventuel yderligere reparation af enheden. Ved anvendelse af garantien kan der kræves fremvisning af en gyldig kvittering.

Garantien dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller uautoriserede indgreb. Garantien frafalder også ved indgreb og/eller reparationer af andre end reFix.dk. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles reFix.dk inden for 10 dage efter, at fejlen eller manglen er opdaget. Ved misligholdelse kan garantien frafalde uden varsel.

En række producenter – heriblandt Sony, Samsung, Apple og flere – har markedsført deres produkter som “vandafvisende”. Produkter markedsført som “vandafvisende” har en større resistens over for vand, såfremt uheldet er ude, men er ikke deciderede vandtætte. Så selvom produktet er markedsført som “vandafvisende” eller lign., så følger de fortsat de normale retningslinjer i henhold til købeloven, og er dermed ikke dækket, hvis udefrakommende skade er påført produktet. Der ydes derfor ingen former for dækning af produkter udsat for væskeskade før og/eller efter en reparation. Dette gælder også for produkter, der er markedsført som værende “vandafvisende”.

Ved at gennemføre køb af reparation, accepterer du som kunde også ovenstående betingelser.

9. Garanti fra fabrikanten

Ved indlevering af en enhed til reparation hos reFix.dk, accepterer kunden, at en eventuel garanti på enheden fra fabrikantens side kan frafalde. reFix.dk kan ikke stilles til ansvar for frafalden garanti efter, at en enhed har været til reparation.

10. Garanti på brugt elektronik

reFix.dk yder 12 måneders garanti på alle brugt elektronik i henhold til købeloven omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Garantien dækker ikke fejl, skader, slid-dele eller slidtage, direkte eller indirekte opstået, som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller fejl der skyldes almindelig forventelig slitage.
Garantien frafalder også ved indgreb og/eller reparationer af andre end reFix.dk samt åbning og brud af forsegling/garanti-mærker i telefonen.
Reklamation over fejl og/eller mangler skal meddeles til reFix.dk inden for 14 dage efter, at fejlen eller manglen konstateres.

Ved benyttelse af garantien, skal et gyldigt garantibevis kunne fremvises.

11. Reklamationsret

reFix.dk yder 2 års reklamationsret på alt nyt elektronik i henhold til købeloven omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået, som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold, uautoriseret indgreb eller ved fragt af enheden. Reklamation over fejl og/eller mangler skal meddeles til reFix.dk inden for 14 dage efter, at fejlen eller manglen konstateres.

Ved benyttelse af reklamationsretten, skal gyldig kvittering kunne fremvises.

12. Fortrydelsesret

Ved køb af varer fra reFix.dk’s webshop, vil der være 14 dages fortrydelsesret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i ubrudt emballage, hermed i samme stand, som du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder ved brud på emballagen, hvis varen er beskadiget af dig eller ikke er i væsentlig samme stand, som da du modtog den.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det fulde beløb du har indbetalt til os, tilbage. Du har fra den dag, du fortryder købet, yderligere 14 dage til at returnere varen. Beløbet for varen bliver overført til det kort, du har betalt med, eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten. Den eneste omkostning du har, når du fortryder et køb, er omkostningerne i forbindelse med returneringen. Husk altid at få en kvittering for afsendelse af en returpakke, så du altid vil kunne bevise dette, i tilfælde af, at vi ikke modtager varen.

13. Benyttelse af fortrydelsesretten

Fortryder du et køb inden for de 14 dages fortrydelsesret, eller modtager du en defekt/beskadiget varer, skal du først kontakte reFix.dk, så vi er klar over, at du ønsker, at returnere din varer. Tag gerne et billede af varen i tilfælde af, at den skulle være beskadiget.

For benyttelse af fortrydelsesretten, følg venligst følgende guide, som du finder her.

14. Priser og betaling

Priser på reparationer er angivet på hjemmesiden under menupunktet ”reparation”, og priser på varer er angivet på hjemmesiden under menupunktet ”shop”. Alle priser er angivet i DKK og er inklusiv moms og afgifter.

Betaling for reparationer kan ske med: Betalingskort, MobilePay, ViaBill eller kontanter.
Ved bestilling af reparation, vil betalingen først ske efter, at reparationen er blevet udført.

Betaling for varer i webshoppen kan ske med: Betalingskort, MobilePay, ViaBill eller bankoverførsel.
Ved bestilling af varer på webshoppen, vil det fulde beløb først blive hævet fra dit betalingskort efter at ordren er blevet afsendt.

Følgende betalingskort kan benyttes: Dankort, VISA, VISA-Electron, MasterCard og Maestro.

Ved betaling med ViaBill gælder ViaBill’s betingelser, som kan læses her: https://viabill.io/consumer-terms/

Priser

Ved tilbud på varer i webshoppen og reparationer på websitet, vil der altid være angivet en førpris. Førprisen på varen/reparationen defineres som prisen inden tilbuddet eller normalprisen på varen/reparationen på markedet. Der tages forbehold for fejl og mangler på alle priser samt tilbud, og vi forbeholder os retten til, altid at kunne annullere et køb eller tilbud, når der er tale om fejl.

15. Gavekort

Købte gavekort hos reFix.dk kan bruges til valgfrie reparationer og varer, som du kan finde i vores online shop eller butik. Et gavekort er gyldigt i 2 år fra købsdatoen, og kan ikke byttes til kontanter. Restbeløb fra en eventuel reparation eller ordre ved betaling med gavekort, vil blive refunderet som et gavekort med 2 års gyldighed.

Gavekort der er vundet i konkurrencer eller givet væk i form af markedsføring/merchandise har en kortere gyldighedsperiode, medmindre andet er angivet på gavekortet. Der kan benyttes et gavekort pr. køb og et eventuelt restbeløb, vil blive refunderet i form af et tilgodebevis.

Gavekort der er vundet og købt i auktioner, herunder Odendo, er gyldige i 2 år. Disse gavekort kan kun benyttes til valgfrie reparationer, og maks et gavekort kan benyttes pr. reparation. Herudover kan gavekortet ikke benyttes i forbindelse med tilbud og rabatter.

16. Backup af data

Kunder er selv ansvarlige for, at tage backup af de enheder, der bliver indleveret til reparation hos reFix.dk. reFix.dk bestræber sig altid på, at bevare alt data på kundernes enheder, men kan ikke gøres ansvarlig for eventuel tab af data i forbindelse med en reparation. Skulle du være i tvivl om, hvordan backup af data sikres, er du altid velkommen til at kontakte os.

17. Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres hos reFix.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares betryggende og er kun tilgængelige for betroende medarbejder hos reFix.dk.

Ved køb af varer på www.reFix.dk udbeder reFix.dk sig en række kontaktoplysninger, heriblandt navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i fem år, jf. bogføringsloven.

Du kan når som helst få oplyst, hvad vi har registreret om dig og/eller din virksomhed, ligesom du naturligvis kan få rettet forkerte oplysninger.

18. Fortrolighed

Ved reparation af kunders enheder har reFix.dk adgang til fortrolige oplysninger, og derfor er alle medarbejder hos reFix.dk underlagt tavshedspligt.

19. Klageadgang

Hvis du vil klage over et køb, skal du rette henvendelse til [email protected], hvor vi i fællesskab kan finde en løsning.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til den europæiske klageportal, ODR (Online Dispute Resolution), såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

20. Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til det ovennævnte, vores varer, reparationer eller reFix.dk, er du altid velkommen til at kontakte os her.